Меню
 Мій акаунт

Кошик порожній!

Сучасні українські вишиванки: добрі традиції на новий лад

Сучасні українські вишиванки: добрі традиції на новий лад

26.03.2018

Українська вишиванка з давніх-давен символізувала національну гордість. У всі часи вона була багата на всілякі варіації крою, декору і колірних рішень. У вишиванках використовувалися найрізноманітніші ...

- геометричні елементи (ромби і кола, хрести і хвилі, горизонтальні знаки, які ототожнюють землю);


- зображення реальних і міфічних птахів, тварин і рослин (голуби, качки і журавлі; коні, змії і барани, дерева, листя, плоди).


Композиційні рішення української вишивки не мають кордонів, вони відрізняються неймовірною фантазією і місцевим колоритом.


В Україні існує приблизно 100 видів і технік вишивки, серед яких: хрестик, гладь, низь, плетіння та багато інших. Одні застосовуються частіше і мають велику географію, інші рідше і характерні для окремих територій.


Національною гордістю вишиванка не просто завжди була, але і є, залишається і завжди буде, скільки будуть горіти в серцях справжніх українців патріотичні почуття.

Украинская вышиванка в ХХІ веке

Сегодня наступила новая эра в жизни вышитой украинской одежды. Вышиванки снова на пике моды, как и много лет назад. В гардеробе почти у каждого есть одна-две модели, которые одеваются на праздники, церковные службы, другие важные события и мероприятия и даже просто так, потому что сегодня хочется пойти на работу/прогулку в вышиванке.

Что особенно приятно, так это различие современной одежды с вышивкой:

√ Виды. В наше время, к счастью, можно купить любой предмет гардероба, украшенный красивыми вышитыми национальными элементами: рубашки и блузы, платья и юбки, штаны и костюмы, даже галстуки, носовые платки и т.д.

√ Предназначение. Для женщин и мужчин, для детей, подростков и взрослых, для единичного применения и целых коллективов.

√ Материалы. Вышиванки изготавливают из льна, хлопка, вискозы, батиста…

√ Кольори. Різні як кольори тканин, так і самої вишивки. Серед перших найпопулярніші білі і чорні, сірі і червоні. Знаходять своїх господарів і бежеві, блакитні, салатові. Кольорові рішення самих вишитих елементів безмежні!

Сучасна вишиванка - це класика української моди в новому вигляді, який славиться не тільки якістю, але і оригінальністю.

Купити вишиванки оптом і в роздріб у виробника «Magtex: Магія текстилю»

Якщо вас цікавить покупка вишиванок оптом для продажу або одного-двох примірників для себе і рідних, звертайтеся до хорошого українському виробникові «Magtex: Магія текстилю». Активно функціонуючи на ринку України і сусідніх країн не один рік, компанія заслужила довіру і шанування багатьох своїх покупців.


Самі вишиванки цінують за відмінну якість, практичність застосування і сучасні дизайнерські рішення. Додатковою перевагою є рівень сервісу, яким виробник супроводжує кожне замовлення. Потрібна консультація? Будь ласка! Цікавить оперативний прийом і обробка замовлення? Немає проблем! Хочете, щоб товар був доставлений в обумовлені терміни за вказаною адресою? «Magtex: Магія текстилю» до ваших послуг.

Пропонуємо не відкладати покупку в дальній ящик і відвідати кращий каталог вишиванок прямо зараз! Заходьте, вибирайте і замовляйте.

Цей етнічний одяг виправдає всі ваші очікування!